Launch trailer na dnes vycházející WRC 9 | Videa

Launch trailer na dnes vycházející WRC 9

  • 3. 9. 2020, 13:57
  • Martin Nejedlý

Video shrnuje novinky letošního ročníku rally závodů.

WRC coby oficiální licencovaná hra je zpátky. Právě dnes se začalo prodávat WRC 9, v základní digitální edici ho na PS Store najdete za 1 499 Kč, krabicová verze vychází cca o dvě stovky levněji.

Nové pokračování nepřichází s ničím revolučním, ale řada aspektů byla vylepšena a odladěna. To znamená například dokonalejší fyziku i jízdní model, díky čemuž bychom si měli připadat zase trošku více jako skuteční WRC jezdci.

WRC 9 - Launch Trailer | PS4

Po obsahové stránce najdete v hlavním režimu kariéry trojici nových závodů – Rally Japan, Safari Rally Keya a Rally New Zealand. Fanoušci online hraní získávají novou funkci pro vlastní systém klubů, kdy si nastaví detailní pravidla a podmínky pro boje se svými známými. WRC 9 bylo potvrzeno také pro PlayStation 5 bez přesnějšího datumu a podmínek uvedení.

V naší kartě hry nejdete trofeje. V jejich případě tvůrci moc kreativity a nápadů nepředvedli, protože jsou prakticky totožné s těmi z WRC 8.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.