Launch trailer ke Ghost of Tsushima Director’s Cut edici | Videa

Launch trailer ke Ghost of Tsushima Director’s Cut edici

  • 18. 8. 2021, 16:48
  • Jan Válek

Video s českými titulky láká na rozšířenou edici hry a její PS5 verzi.

Svět Ghost of Tsushima nás nadchnul už loni v létě. Od té doby se hra dočkala mnoha updatů, ale až nyní přichází stěžejní okamžik – do prodeje se totiž tento pátek dostane speciální Director’s Cut edice. Takže i pokud jste základní hru zdárně zdolali, čekají na vás nové výzvy v podobě nového samostatného regionu Iki Island.

Ghost of Tsushima Director's Cut - Launch Trailer s CZ titulky | PS5, PS4

Právě nový ostrov by se měl stát plnohodnotným datadiskem. Hra bude k dispozici také v samostatné PS5 verzi, jež nabídne lepší výkon i podívanou, ale také podporu haptické odezvy a adaptativních spouští ovladače Dual Sense.

Director’s Cut nebude dostupný zdarma pro majitele základní hry, ti si však mohou pořídit cenově výhodnější update. Záleží pak na tom, jestli chcete jen nový obsah, nebo si zároveň vychutnat i kompletní PS5 verzi. Novinka bude v prodeji již od tohoto pátku 20. 8. 2021.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.