Launch trailer k open-world akci Ghost of Tsushima | Videa

Launch trailer k open-world akci Ghost of Tsushima

  • 13. 7. 2020, 17:11
  • Jan Válek

Už se to blíží a před pátečním vydáním hry můžete zhlédnout závěrečné video lákadlo na Ducha z Cušimy.

Velmi očekávaná samurajská akční hra z otevřeného světa, Ghost of Tsushima od studia Sucker Punch, vychází za pár dnů, konkrétně v pátek 17. 7. 2020. Pokud máte předobjednanou digitální edici, tak už od minulého pátku si jde hru dopředu stáhnout, abyste byli připraveni a nic vám nebránilo se pustit do objevování svět Cušima hned jak se všem otevře.

V rámci finálních příprav na vydání hry zveřejnilo dnes Sony moc hezký launch trailer, v němž vám během minuty ukazují prostřih vším zajímavým a lákavým. Můžete vidět rozmanité prostředí, obratnost hlavního hrdiny při pohybu i v boji.

Zároveň již zítra v úterý 14. 7. vám přesně v 16:00 přineseme naši recenzi hry a na závěr opět zopakujeme, že oficiálně vychází již tento pátek a to včetně českých titulků.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.