Kuchařské dobrodružství Epic Chef vyjde pro PS4 v létě | Novinky

Kuchařské dobrodružství Epic Chef vyjde pro PS4 v létě

  • 6. 4. 2021, 20:00
  • Martin Nejedlý

Vaření napěchované akcí i příběhem.

Epic Chef bude novou hrou, která má co dočinění s kuchařským nádechem, ovšem jídla zde budou poněkud akčnějšího rázu. Na výběr budete mít celou řadu jídel, protože všechny recepty jsou naprosto dynamicky vytvářené. O zmíněnou akční složku se postarají speciální kuchařské bitvy – právě v nich se teprve ukáže, kdo je skutečně kuchařským králem.

Epic Chef - Console Announcement Trailer (Nintendo Switch, PS4, Xbox One)

Mimo vaření a akci nás v Epic Chef čeká také obstarávání vlastního ranče, na němž budeme pěstovat různé ovoce a zeleninu, ale i exotické mixy pro vykrmování zvířat. V mnoha ohledech se hra, která vyjde pod hlavičkou Team 17, opravdu liší – třeba i prozkoumáváním různých míst a tvůrci slibují také vtipný příběh s řadou postav. Epic Chef a jeho atmosféru můžete ideálně nasáknout prostřednictvím debutového traileru. K vydání hry ve verzi pro PS4 má dojít v průběhu letošního léta.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.