Krátké video z připravovaného pokračování Jurassic World Evolution | Videa

Krátké video z připravovaného pokračování Jurassic World Evolution

  • 26. 8. 2021, 01:47
  • Jaroslav Pazdera

První díl budovatelské strategie s dinosaury nebyl vůbec špatný a tak se na druhý díl těšíme.

První díl strategie Jurrassic World byla hodně zábavná hra a našla si spoustu fanoušků. Bylo tedy jen otázka času, než se dočkáme pokračování, které bylo nedávno oznámeno a nyní víme, že dorazí 9. listopadu pro PlayStation 4 i 5. Nově budeme moci chovat i vodní a létající dinosaury a hra nabídne 75 různých druhů dinosaurů. Kromě propracovaného příběhového módu, který bude opět namluven známými herci, se nově dočkáme dalších dvou herních modů. Jedním z nich bude klasický sandbox, kde si do jisté míry můžeme dělat, co chceme. Druhým pak bude Chaos Theory, který umožní vzít ikonické scény z fimů a dohrát je podle svého.

Hra je ode dneška k dispozici pro předobjednání a pokud se necháte zlákat, dostanete další tři skiny pro vozidla inspirované klasickými filmy. Pokud si navíc koupíte ultimate edici, dostanete možnost vyzkoumat dalších pět druhů dinousaurů.

Jurassic World Evolution 2 - Pre-order Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.