Kratičká upoutávka láká na trailer z Need for Speed Unbound | Novinky

Kratičká upoutávka láká na trailer z Need for Speed Unbound

  • 10. 10. 2022, 21:10
  • Jaroslav Pazdera

A můžeme se těšit na největší nabídku vozidel v sérii.

Tvůrci Need for Speed Unbound mají trochu složitější situaci, protože oficiálně o hře víme od minulého týdne a za dva měsíce má vyjít. Proto se můžeme těšit na hodně obsahu v krátké době a tím nejaktuálnějším by měl být gameplay trailer, který dorazí zítra. Zatím je tu k němu jen malá ochutnávka v podobě malé gifové animace. Ta ukazuje, jak realistická auta doplňují kreslené kouře a další efekty. Zatím to nevypadá úplně zle, i když je to dost podivné, ale uvidíme až bude plnohodnotný trailer.

Mnohem zajímavější je informace, že při spuštění hry se můžeme těšit na rekordní nabídku vozidel, kterých bude 143. To je nejvyšší počet v rámci série a postupně budou doplňovány o další modely. Těšit se můžeme na stará známá vozidla, ale také žhavé novinky, byť některá, třeba komplet Audi, chybí.

Need for Speed Unbound vychází 2. prosince jen pro PlayStation 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.