Kooperační režim Legends dorazí do Ghost of Tsushima na podzim | Novinky

Kooperační režim Legends dorazí do Ghost of Tsushima na podzim

  • 17. 8. 2020, 17:15
  • Jan Válek

Dobrou zprávou, že bude zdarma pro všechny majitele hry. Co nabídne?

Právě chybějící multiplayer mohl být možná pro některé hráče mínusem Ghost of Tsushima. Jedná se totiž o ryze singleplayerovou záležitost, což se ovšem již letos na podzim změní. Přídavek s podtitulem Legends nabídne možnost užít si svět Cušimy v kooperaci a s tím přibude i několik dalších novinek.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Tvůrcům se základní hra velmi vydařila, jak si můžete přečíst v naší recenzi, ale rozhodně neusínají na vavřínech. Kooperační mód nabídne čtveřici hratelných povolání a nové mise inspirované japonskou mytologií. Vše představuje debutový trailer:

Ghost of Tsushima: Legends - Announcement Trailer | PS4

Na výběr budou classy Assassin, Ronin, Hunter a Samurai, v první fázi půjde hrát kooperaci ve dvou hráčích, následně se počítá až se čtyřmi. Kromě příběhových misí půjde společně s přáteli předvést své dovednosti ve speciálním survival režimu, kdy na vás budou útočit jednotlivé vlny nepřátel.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Ghost of Tsushima: Legends vyjde již letos na podzim a pro všechny majitele základní hry bude naprosto zdarma. K dispozici má být jak hraní s kamarádem, tak matchmaking přímo ve hře pro sehnání náhodného online parťáka. Záběry se nám opravdu líbí a věříme, že tyto inovace posunou hru opět o další krůček dál a navíc získá opět zajímavost i pro ty, kdo mají základní příběh za sebou či dokonce platinovou trofej.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.