Konzolové Planet Coaster získá zdarma upgrade na PS5 verzi | Novinky

Konzolové Planet Coaster získá zdarma upgrade na PS5 verzi

  • 6. 10. 2020, 16:15
  • Martin Nejedlý

Nový vývojářský deníček ukazuje i herní prvky.

Tvůrci z Frontier Developments oznámili novinky týkající se Planet Coaster: Console Edition. Ta byla letos v létě odložena na konec roku a zároveň tvůrci již dříve potvrdili, že hra vyjde i pro PlayStation 5. Přesnější datum stále neznáme, ale dobrou zprávou je, že v rámci jednoho nákupu získáte automaticky a zdarma verzi pro PS4 i PS5.

Planet Coaster: Console Edition | Dev Diary #2 | Ways to Play

Podívat se můžete také na nový vývojářský deníček, v rámci kterého autoři ukazují tutoriál a také uživatelské rozhraní konzolové edice. Mimochodem i na konzolích byla přislíbena podpora hraní s klávesnicí a myší. Mezi PS4 a PS5 nepůjde přímo přenést uložené pozice, ale půjde využít nástroj Fontier Workshop. Tato platforma slouží pro sdílení výtvorů a také bude možné si na ni uložit pozice a následně v nich pokračovat na jiné konzoli.

Záběry a funkce představené v novém videu vypadají opravdu lákavě, a tak se na tento budovatelský titul se zábavnými parky opravdu těšíme. Zbývá si jen počkat na potvrzení finálního datumu vydání hry.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.