Konečně známe datum vydání Lego Star Wars: The Skywalker Saga | Videa

Konečně známe datum vydání Lego Star Wars: The Skywalker Saga

  • 21. 1. 2022, 20:41
  • Jaroslav Pazdera

Warner Bros současně také sdíleli nové šestiminutové herní video.

Až do této chvíle jsme nevěděli, kdy vlastně Lego Star Wars: The Skywalker Saga dorazí, protože poslední informace hru odkládaly na neurčito. To je ale minulostí, protože Warner Bros společně s TT Games představují nové video se spoustou hrdinů a současně oznamují datum vydání. Čekat na hru budeme už jen chvíli, protože vydání je plánováno na 5. dubna letošního roku. Současně byla potvrzena i nativní PlayStation 5 verze, která doplní klasickou "čtyřkovou".

Star Walker Saga nám nabídne inovovanou hratelnost a především umožní prožít celý příběh rodiny Skywalkerů. V soubojích budeme moci využít jak střelné zbraně, tak samozřejmě světelné meče, lépe se krýt a využít přesnější míření. Chybět samozřejmě nebudou klasické dopravní prostředky jako Millenium Falcon nebo TIE Fightery a už dávno víme, že ve hře bude víc než 300 postaviček napříč filmovým vesmírem. Hodně z toho můžete vidět v novém, šestiminutovém videu a pak už zbývá jen vydržet do dubna.

LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga - Gameplay Overview
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.