Konečně podrobnosti o Destruction AllStars | Novinky

Konečně podrobnosti o Destruction AllStars

  • 29. 9. 2020, 20:16
  • Jaroslav Pazdera

Nejtajemnější hra poslední doby se konečně trochu odhaluje a představuje o co ve hře půjde, kdo tam bude hrát a co dostaneme v ultimate edici.

Destruction AllStars mají být jednou z launch her pro PlayStation 5 a trailer na hru jsme viděli už v červnu letošního roku. Od té doby jsme se ale dozvěděli naprosté minimum informací a dokonce na velké Sony akci před pár týdny byla hra zmíněna pouze pár záběry ve finálním sestřihu. Takhle tajemnou hru snad momentálně nemáme. Teprve nyní jsme se prostřednictvím PlayStation blogu dozvěděli, o co ve hře vlastně půjde.

Hra má zpracovávat globální sportovní fenomén, ve kterém se utkávají hráči buď sólo nebo v týmech. Na výběr je celá řada postav, každá se speciálními schopnostmi Souboje se odehrávají zaprvé ve vozidlech, přičemž každé má své speciální statistiky a je zaměřené na něco jiného. Ve vozidlech vlétnete do arény, narážíte do sebe a navzájem se ničíte. Jeden kvalitní úder může vyřadit soupeře ze hry. Pokud je ale vaše auto zničeno, neznamená to ještě konec a můžete bojovat po svých. V tu chvíli máte k dispozici zcela jinou skupinu schopností a můžete nepřátelům útočit na vozidla. K tomu vám pomáhá extrémní atletické nadání.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Arény, ve kterých se hra odehrává, jsou navrženy tak, aby se tam vyplatilo jak jezdit vozidlem, tak jste měli šanci jako postava. Pro vozidla budou k dispozici dráhy, které umožní pohybovat se maximální rychlostí a navigovat se po aréně, zatímco na nohách se můžete pohybovat po různých platformách zavěšených na drahami a využívat parkour styl, skákaní a různá přitahování. Autoři navíc slibují, že po spuštění do hry budou přidávat nové mody, arény a postavy, včetně různých kosmetických doplňků.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Poslední věcí, kterou jsme se dozvěděli, je obsah digitální deluxe edice:

  • legendární skin pro postavu a vozidlo
  • speciální taneční emote
  • čtyři vlajky a pět avatarů pro ještě lepší odlišení od ostatních
  • 10 000 v AllStar měně pro nákup dalších doplňků

Zastavme se ale u posledního bodu. Ve hře tedy bude nějaká měna, kterou budete moci utrácet za herní doplňky, skiny a další věci, které známe z free-to-play her. Prozatím víme, že ji bude možné získat hraním online, ale nějak v tom cítíme přítomnost mikrotransakcí, za které si půjde měnu kupovat snadněji. Na tom by nebylo nic až tak špatného, ale nesmíme zapomenout, že Destruction AllStars bude hra za plnou cenu a dokonce zvýšenou, protože bude stát 1 999 Kč! Jsme skutečně zvědavi, jak to ve finále bude.

Destruction AllStars vychází v listopadu společně se spuštěním prodejů konzole PS5, což je už docela brzy a my jsme neviděli ani gameplay trailer. Ten by údajně měl přijít brzy a konečně ukázat pořádně hru v akci.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.