Konečně plnohodnotný trailer na Elden Ring! | Videa

Konečně plnohodnotný trailer na Elden Ring!

  • 11. 6. 2021
  • Jaroslav Pazdera

Skoro tři minuty zajímavého videa, ale na hru si ještě počkáme.

Čekali jsme opravdu dlouho, ale konečně jsme se dočkali. Nový svět legendárního vývojáře Miyazakiho a spisovatele Martina se ukazuje v téměř tříminutovém videu. Tam uvidíme nejen pohledy na krajinu, svět, ale také souboje, cestování a mnoho dalšího. Samozřejmě to nemusí všechno dávat na první dobrou smysl, ale takové prostě "souls" hry jsou. Sám Miyazaki hru popisuje jako temné fantazy akční RPG, které vytvořili z nejlepších zkušeností ze série Dark Souls. Svět Elden Ringu bude plný tajemství, které budete muset objevit, rozluštit a často i porazit. Silnou stránkou by měly být charaktery postav, což je zase práce spisovatele Martina, který dal světu třeba Hru o Trůny.

Krom samotné prezentace z Summer Game Festu jsme se dozvěděli i datum vydání. To ale bude až 21. ledna 2022 pro PlayStation 4 i 5.

ELDEN RING - Official Gameplay Reveal
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.