Konečně dorazila next-gen verze Zaklínače 3 | Novinky

Konečně dorazila next-gen verze Zaklínače 3

  • 15. 12. 2022, 00:45
  • Jaroslav Pazdera

A na vánoce bude co dělat!

Ve středu 14. prosince se konečně splnil sen mnohých fanoušků herní ságy Zaklínač. CD Projekt totiž vypustil dlouho očekávanou next-gen verzi a o to lepší je, že je zcela zdarma, pokud už máte PlayStation 4 verzi v jakékoliv podobě. Krom vylepšené grafiky, ovládání a pár dalších bonusů se můžeme těšit na velmi užitečné funkce jako je cross-progress. Ten jsem hned využil a konečně se mi povedlo přesunou svou rozehranou hru z diskové PS4 edice do digitální PS5 verze. Jde to celkem snadno skrze GOG Galaxy, tedy službu CD Projektu.

Podle prvních dojmů z chvíle hraní vypadá nová verze opravdu dobře a i když je na ní znát, že hra má už pár křížků na krku (ostatně vyšla už 2016), v novém updatu vypadá velmi dobře a hýbe se perfektně plynule. Zvolit si můžete ze dvou grafických režimů pro plynulost, nebo kvalitu obrazu a v nastavení najdeme nové úhly kamery a několik dalších užitečných nastavení.

Pokud máte starší verzi a PlayStation 5, není důvod neupgradovat a pokud hru nemáte, nemusíte smutnit, protože se dá koupit v akci za pár set korun i nyní a to včetně upgadu. Základní verze je za 480 Kč se slevou 40 %, ale důrazně doporučuju Complete Edici, která nabídne obě dvě velká DLC Srdce z Kamene a O víně a krvi. Ta je nyní za 714 Kč se slevou také 40 %. Tak vzhůru do Novigradu.

The Witcher 3 Wild Hunt Next Gen Update Official Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.