Kojima Productions na zítra chystá nějaké

Kojima Productions na zítra chystá nějaké "vzrušující oznámení"

  • 15. 12. 2020, 17:07
  • Jaroslav Pazdera

Bude to nějaká drobnost, nebo se dočkáme třeba DLC k Death Stranding?

Zítra to bude pět let od chvíle, kdy geniální tvůrce Hideo Kojima odešel od japonského vydavatelel Konami a založil vlastní studio Kojima Productions. Po novém studiu okamžitě sáhla Sony a zaúkolovala Kojimu tvorbou hry exkluzivně pro PlayStation 4. Tou hrou je samozřejmě Death Stranding a nyní, na oslavu výročí, pro nás Kojima chystá nějaké oznámení. Podle Tweetu na oficiálním Twitteru společnosti se něco dozvíme zítra ráno našeho času a mělo by to být "vzrušující". Teoreticky to může být všechno od nové figurky postavičky z některé hry až po exkluzivní titul pro PlayStation 5, na kterém studio pracuje (ostatně oslavit páté výročí titulem pro PlayStation pět by mohlo být vtipné).

16. prosince označuje páté výročí Kojima Productions. Sledujte zítra naše sociální média ve 12AM (New York), 5AM (Anglie), 6 ráno středoevropského času a 2PM (Japonsko) protože přineseme nějaké exkluzivní novinky, které nesmíte minout.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.