Knockout City přejde na free-to-play režim | Novinky

Knockout City přejde na free-to-play režim

  • 27. 2. 2022, 13:03
  • Jaroslav Pazdera

Všichni kdo si ji dříve končili, se můžou těšit na drobné bonusy.

Knockout City je multiplayerová sportovní akce na motivy klasické vybíjené. Hru bylo vždy možné vyzkoušet zdarma, ale při dosažení určitého levelu vás hra donutila si koupit plnou verzi. Tomu nyní bude konec, protože od začátku druhého ročníku, respektive šesté sezóny bude hra kompletně free-to-play. Umožnil to také přechod od EA přímo pod původního tvůrce, který si za celou hru bude zodpovídat sám. To umožní dostat do hry více hráčů, věnovat se potřebě komunity a tím pádem i dodávat lepší obsah.

Samozřejmě tento krok může naštvat hráče, kteří si hru dříve koupili a ti dostanou podle tvůrců z Velan Studios nějaké ty bonusy. Můžou se tak těšit na legendární kosmetické doplňky, zkušenostní boosty a 2000 herní měny na nákupy. Co si budeme povídat, tak Knockout City vždycky vypadalo hodně jako free-to-play titul, takže se spíš divíme, že k tomu nedošlo už dříve.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.