Knockout City mění způsob zkoušky zdarma | Novinky

Knockout City mění způsob zkoušky zdarma

  • 31. 5. 2021, 11:34
  • Jaroslav Pazdera

Nově si můžete zahrát až do levelu 25.

Je to pár dní co dorazila sportovní novinka od EA, která zpracovává hodně netradiční aktivitu - vybíjenou. V Knockout City totiž hrajete hodně vylepšenou a modernizovanou verzi vybíjené, máte různé schopnosti, postavy a hraje se na velmi neobvyklých hřištích. Hra původně nabízela možnost zahrát si deset dní zdarma a poté si koupit plnou verzi za necelých 600 Kč, případně jako součást EA Access balíčku. Nově ale došlo ke změně a místo časového omezení si můžete hrát jak dlouho chcete, než dosáhnete Street Ranku 25. Poté si už hru musíte koupit a pokračovat tam, kde jste skončili. Díky tomu si můžete zkoušku rozložit jak časově potřebujete a pokud budete hrát tak nějak standardně, ranku 25 byste měli dosáhnout zhruba za pět hodin. Časově to tedy není výhodnější, ale dává vám to prostor hrát, kdy chcete. Knockout City se jinak hodně daří, sklízí poměrně dobré reakce a momentálně je v běhu první sezóna. Hru sami zkoušíme, takže brzy přineseme i dojmy z toho, jak se nám zalíbí.

Block Party skončila, ale noví hráči si mohou Knockout City zahrát stále zdarma. Pokud se vaši přátelé připojí, můžou si zadarmo zahrát až do ranku 25 než si hru případně koupít. To je dost času na to naučit se, jak poslat balón.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.