Klasický titul Fahrenheit vyjde na PS4 u příležitosti 15. výročí | Novinky

Klasický titul Fahrenheit vyjde na PS4 u příležitosti 15. výročí

  • 25. 9. 2020, 22:32
  • Jaroslav Pazdera

Už je to dekádu a půl kdy vraždily tajemné síly v New York City a ve speciální edici si to můžete užít znovu.

Studio Quantic Dream je známé pro svá interaktivní dramata s hodně silným příběhem. Za všechny můžeme jmenovat Detroit: Become Human, Heavy Rain a nebo právě legendární Fahrenheit. Ten vyšel již v roce 2005 a letos tedy slaví krásné výročí 15ti let. Příběh tajemného vraha, který vraždí v New Yorku pomocí stále stejného postupu, kdy se zdánlivě obyčejný člověk najednou zblázní a zabije někoho jiného, díky tomu vyjde ve speciální výroční edici pro PS4.

Zdroj: Atari

Krabička výroční edice bude zabalena ve speciálním obalu, bude obsahovat sadu samolepek, malý artbook a děkovný dopis přímo od vývojářů. Do prodeje půjde v listopadu. Trochu problém možná bude mít Severní Amerika, kde už tehdy hra vyšla pod zcela jiným názvem "Indigo Prophecy" a i tentokrát se o tamnějším vydání vůbec nemluví.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.