King’s Bounty II hlásí hotovo a přináší nový trailer | Videa

King’s Bounty II hlásí hotovo a přináší nový trailer

  • 30. 7. 2021, 12:51
  • Martin Nejedlý

Gameplay záběry z hraní ukazují již hotový produkt, tvůrci vyhlásili fázi gold.

Právě na tohle oznámení obvykle čekají a těší se jak fanoušci, tak herní vývojáři a ještě více vydavatelé. Nyní právě status gold vyhlásily společnosti 1C Entertainment a Prime Matter, tudíž nic nebrání vydání tohoto titulu 24. srpna. Pochopitelně ani do té doby nemají tvůrci klid, protože se stále na hře pracuje a ladí, aby finální úpravy přinesl tradiční Day 1 patch.

King's Bounty II — Official Gameplay Trailer | PEGI

Po letech tvrdé práce se legenda vrací a vývojářský tým se nemůže dočkat, až ji ukáže všem fanouškům tahových RPG. K oslavě tohoto milníku společnost odhalila i úplně první gameplay upoutávku, ukazující vše, co na hráče ve hře čeká. Vaše schopnosti, důvtip, schopnost budovat a ovládat vlastní armádu, kterou budete potřebovat k osvobození a nastolení pořádku v Nostrii.

King’s Bounty II vychází 24.8.2021 kromě dalších platforem ve verzi pro PlayStation 4, samostatná next-gen edice prozatím nebyla oznámena.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.