Kena: Bridge of Spirits už jde předobjednat a bude stát lehce přes 1000 Kč | Novinky

Kena: Bridge of Spirits už jde předobjednat a bude stát lehce přes 1000 Kč

  • 26. 2. 2021, 16:31
  • Jaroslav Pazdera

Nádherná dobrodružná hra dorazí sice až v srpnu, ale už nyní si ji můžete zarezervovat.

I když jsme spekulovali o tom, že by Kena mohla být jednou z PS Plus her pro březen, nakonec se tak nestalo (narozdíl of Final Fantasy VII remake) a dozvěděli jsme se, že vyjde až v srpnu. Už nyní se ale stránka hry objevila v PS Store a je možné si ji předobjednat jak ve standardní, tak digitální deluxe edici. Základní verze nabídne jak PS4 tak PS5 edici hry a deluxe nabídne navíc soundtrack a nějaké předměty do hry. Základní verze bude stát zhruba polovinu aktuální ceny top PS5 her, tedy 1049 Kč, za deluxe si 270 Kč připlatíte. Zda vyjde fyzická edice se zatím neví a autoři řekli, že tuto možnost budou probírat až po vydání.

Kena byla ostatně jedna z hvězd včerejšího pořadu State of Play a předvedla se na dalším skvělém videu, kde ukázala spoustu gameplaye. Kena: Bridge of Spirits vyjde nakonec 24. srpna letošního roku.

Kena: Bridge of Spirits - State of Play Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.