Kdy a kde sledovat Summer Game Fest | Videa

Kdy a kde sledovat Summer Game Fest

  • 7. 6. 2022, 16:47
  • Jaroslav Pazdera

Kdy je celá akce? Kde ji sledovat? A na co se můžeme těšit? Vše přehledně na jednom místě.

Summer Game Fest je herní akce od hráčů pro hráče. Je to alternativa k "velkým" výstavám jako E3, které jsou zpravidla zaměřeny hodně na novináře a omezenou skupinu fanoušků. Současně vznikla jako digitální alternativa pro období covidové pandemie jako místo, kde mohou vydavatelé prezentovat své hry, oznamovat novinky a prezentovat spoustu dalšího. Jejím tvůrcem a průvodcem je novinář a hráč Geoff Keighley. Nejedná se jen o jednu prezentaci, i když ta je hlavní, ale je to soubor různých událostí, prezentací, eventů a mnoha dalších akcí.

Kdy bude prezentace?

Summer Game Fest už tradičně patří těsně před prázdniny a tentokrát je to správné datum čtvrtek 9. června. Celá akce začne ve 20:00 našeho času a měla by trvat zhruba kolem hodiny a půl.

Kde prezentaci sledovat?

Celou akci budete moci sledovat skrze oficiální YouTube kanál, na Twitteru a na dalších kanálech, případně přímo přes některé další weby, které vše doplní vlastním komentářem. My u nás samozřejmě připravíme kompletní souhrn všech zajímavých novinek, které se objeví. Ostatně na to máme přímo speciální stránku.

☀️ Summer Game Fest 2022: Call of Duty: Modern Warfare 2, Street Fighter 6 + More

Jaké hry můžeme čekat?

Přehled her, o kterých víme, že se na akci objeví

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.