Kdy a kde sledovat letošní The Game Awards? | Novinky

Kdy a kde sledovat letošní The Game Awards?

  • 9. 12. 2021, 13:33
  • Jaroslav Pazdera

Letošní poslední velká herní akce slibuje desítky her a spousty naprostých novinek. Jak je sledovat?

Letošní ročník The Game Awards slibuje opravdu velký zážitek a ani světová pandemická situace na tom nemůže nic změnit. Tentokrát se vše odehraje v Los Angeles přímo v Microsoft Theatre odkud bude novinář a prezentén Geof Keighley vysílat vyhlášení těch nejlepších her společně s ukázkami připravovaných a oznámení nových titulů.

Zdroj: oficiální web distributora

Vysílání začíná dnes odpoledne v Americe, což znamená, že u nás můžeme přenos sledovat od 2:00 v pátek ráno a to není úplně ideální čas, nicméně veškere zpravodajství vše shrne ráno a videí bude nepochybně plný internet. Přenos by měl trvat hruba tři hodiny a bude opravdu napěchovaný obsahem. Prozatím víme, že bychom se měli dočkat nových informací o Elden Ring, The Lord of the Rings: The Gollum, Suicide Squard, dorazí také ježek Sonic, možná Gran Turismo a nový Horizon.

Sledovat je možné skrze oficiální kanály na YouTube a Twitchi. My budeme samozřejmě akci kompletně sledovat a přineseme souhrnné zpravodajství.

???? THE GAME AWARDS - 2021 Nominee Announcement with Geoff Keighley ????
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.