Aktualizováno: Jeden prodejce už (ne)prodává několik výměnných krytů pro PS5 | Novinky

Aktualizováno: Jeden prodejce už (ne)prodává několik výměnných krytů pro PS5

  • Vydáno 22. 10. 2020, 21:41, Aktualizováno 1. 11. 2020, 18:32
  • Jaroslav Pazdera

Někde zřejmě musely uniknout přesné plány nebo formy na boční kryty nové konzole.

Aktualizováno: Po dřívějších zprávách, že firma byla nucena změnit jméno na "Customize My Plates", samozřejmě kvůli porušení autorských zákonů, to nyní vypadá na definitivní konec. Prodejce v rozhovoru pro Gamespot uvedl, že dostali další dopis od právníků Sony o porušení duševního vlastnictví a tím pádem je firma nucena zrušit všechny objednávky. Prozatím tedy na jejich stránkách můžete zakoupit jen vinylové "obaly".

Původní zpráva: Jeden neoficiální prodejce už zařadil do své nabídky několik výměnných krytů pro PS5. Na, dle nás skvěle zvolené, adrese https://www.platestation5.com/ najdete pětici různobarevných krytů a prodejce garantuje, že odpovídají těm originálním a že je odešle nejpozději do 12. listopadu. Můžete si zvolit Limited Edition V1 Matte Black, Chromatic, Cherry Red, Jungle Camo a Indigo Blue za 40 dolarů za kus. Jak ale praví poznámka u produktů, nejedná se o oficiální produkt a není nijak spojen se Sony. Každopádně jako první vlašťovka je to zajímavá informace.

Zdroj: oficiální web distributora
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.