Jak vypadají PS1 hry na moderních konzolích? | Novinky

Jak vypadají PS1 hry na moderních konzolích?

  • 23. 5. 2022, 09:45
  • Jaroslav Pazdera

V Asii začíná nová služba PS Plus a v rámci ní přichází i retro hry.

Jak vypadají některé hry z klasické PS1, které jsou nově dostupné v rámci upraveného předplatného PS Plus (u nás až za pár týdnů)? To se můžeme podívat na prvních snímcích, které přichází z Asie, kde nová služba už nabíhá. Na třech obrázcích se můžeme podívat, jak vypadá vzhled klasické plošinovky Oddworld: Abe's Oddysee a to ve třech režimech. Klasický, retro CRT vzhled a poslední, moderní. Ten vypadá dost podobně jako ten klasický, ale třeba v pohybu bude vypadat lépe. Sony ale zapracovala i v dalších směrech. Hry je tak možné přepínat do různých rozlišení a režimů obrazu, lze používat přetáčení a některé staré hry dostaly i trofeje. Více se podíváme v samostatné novince o těchto úpravách.

Originální vzhled.
CRT filtr
Moderní filtr

Druhou hrou, na kterou se můžeme podívat, je Ridge Racer. U něj to ale zatím nejsou reálné screenshoty, ale obrázky přímo z PS Store, kterými Sony hru prezentuje. Pokud ale i v běhu bude hra vypadat takhle, tak to není vůbec špatné.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.