Jak bude fungovat cross-platform hratelnost u Rocket League | Novinky

Jak bude fungovat cross-platform hratelnost u Rocket League

  • 12. 8. 2020, 11:05
  • Ivan Herman

Na konci léta by měla hra přejít do free-to-play modelu a měla by umožnit hrát na jakékoliv platformě a přenést si postup z jiné.

Jak jsme informovali před pár týdny, Rocket League přejde na free-to-play model a umožní přenos vašeho herního postupu mezi platformami. To znamená, že to, co jste odehráli třeba na PC si můžete přenést do PS4 a pokračovat tam, kde jste skončili. Jak to bude fungovat nám nyní představili sami vývojáři z Psyonix.

Zdroj: Psyonix, Inc.

Vaše úroveň, postup v sezóně i inventář se vám pohodlně přenese, ale budete se muset přihlásit na Epic Games účet. Jakmile bude hra aktualizována, budete vyzváni přihlásit se to Epic Accountu a zvolit, která platforma je vaše hlavní a odkud se má převzít postup ve hře. Pokud máte tedy hru rozehranou na více platformách, budete si muset vybrat, kterou budete chtít použít, protože spojit dva účty nepůjde. Samozřejmě berte tu, kde toho máte otevřeno více. Propojení ale nebude úplně pro nic za nic a jako odměnu dostanete Chopper EG Wheels kola do vaší sbírky (viz obrázek). Připojení na Epic účet ale nebude povinné, bude to volitelná varianta. Hrát dál můžete tak, jak ste byli zvyklí.

Zdroj: Psyonix, Inc.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.