Insomniac Games v krátké animaci lákají na nového Spider-Mana | Novinky

Insomniac Games v krátké animaci lákají na nového Spider-Mana

  • 14. 9. 2020, 13:14
  • Martin Nejedlý

Opravdu kratičká ukázka zachycená na PS5 ukazuje, že hra je na tom graficky velmi dobře a podporuje pokročilé technologie.

V rámci krátkého Tweetu se Insomniac Games pochlubili, jak je na tom momentálně jejich samostatně spustitelný přídavek pro Spider-Mana. Titul s Milesem Moralesem v hlavní roli je zachycen v pohybu na PS5 ve 4K rozlišení a podle vyjádření bude podporovat i HDR. Navíc na pozadí můžeme vidět, jak se na zem promítají brzdná světla jedoucího auta a jak se pohybují vánoční světla v horní části. Tomu má hodně pomoct jak vylepšené stínování a osvětlení, ale samozřejmě také přímá podpora ray-tracing pro odlesky.

Mimo to si ale všimněte, do jakého detailu hra jde, protože na kabátu hlavního hrdiny ulpívají jednotlivé vločky a když Miles dýchá, vidíme, jak se mu objevuje oblak páry u úst. Vypadá to skutečně dobře, i když je to jen drobná animace. Doufejme, že na středeční Sony akci, se dozvíme něco víc. Hra by jinak měla vyjít koncem letošního roku a půjde spustit samostatně bez vlastnictví předchozího titulu. Ostatně my předpokládáme, že to bude jedna z her bundlovaných přímo ke konzolím.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.