Immortals: Fenyx Rising představuje plány na obsah po vydání | Videa

Immortals: Fenyx Rising představuje plány na obsah po vydání

  • 18. 11. 2020, 12:45
  • Jaroslav Pazdera

V zajímavém traileru nám Ubisoft představil, jaké další plány má s jejich novou open-world značkou, která dorazí v prosinci.

Immortal: Fenyx Rising (dříve známé jako Gods and Monsters) je další velká hra Ubisoftu pro letošní podzim. Stejně jako u Watch Dogs Legion nebo Assassin's Creed Valhalla se bude jednat o velký otevřený svět, tentokrát vycházející z řecké mytologie. Nově jsme se dočkali představení toho, co může hráče čekat po vydání hry v rámci Seasson passu, bez kterého se dneska žádná hra neobejde. V plánu jsou celkem tři velká DLC, každé se zcela novou lokalitou na průzkum.

První DLC, A New God, nás zavede opět za Fenyxe do Olympského paláce a pošle nás do řady zkoušek před zraky olympských bohů. V druhém DLC, Myths of the Eastern Realms, se představí nový hrdina Ku. Ten bude mít zcela odlišný styl boje a jeho příběh bude založen na čínské mytologii. Třetí a zatím poslední DLC, The Lost Gods, se vrátí opět do Řecka, ale změní pohled na hru na klasickou "diablovku". V hlavní roli tentokrát bude hrdina Ash a bude pátrat po ztracených bozích.

Immortals Fenyx Rising: Post Launch & Season Pass | WIP Gameplay Capture Trailer | Ubisoft [NA]

Pro majitele Seasson passu to ale není všechno a můžou se těšit na speciální úkol, ve kterém se spolu s Hermem, poslem bohů, vydáte za dobrodružnou výpravou. Mimo to se můžou všichni těšit na občasné, zdarma dostupné, bonusy a rozšíření hry.

Datum vydání je plánováno na 3. prosince pro PS4 i PS5 a pro nás je to jedna z nejočekávanějších her podzimu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.