I PlayStation 4 se dočkala nového updatu | Novinky

I PlayStation 4 se dočkala nového updatu

  • 14. 4. 2021, 20:35
  • Jaroslav Pazdera

Upravuje formát dat externího disku, ruší komunity a doplňuje pár drobností.

Dneska je zkrátka den updatů. Nejen, že update dostala PlayStation 5 a přinesla řadu zajímavých novinek, dočkala se svého vylepšení i PlayStation 4. Update 8.50 je poměrně malý a má lehce pod půl giga, ale je povinný pokud chcete hrát online. V rámci něj se systém konzole dočkal několika změn. Předně je možné využít Share Play také s hráči na PS5 a také lze zrušit notifikace pro zprávy z jednotlivých skupin. Pokud hrajete nějakou hru, kterou jste skryli, tak se vaši kamarádi ani nedozví, že něco hrajete, zřejmě aby nepátrali. Dlouho dopředu jsme také věděli, že budou vypnuty komunity a to se také stalo. Sony s nimi nadále nepočítá a měly by se řešit pomocí skupin a párty.

Docela důležitá informace se týká externích disků, které po připojení dostanou update formátu dat. Neovlivní to prakticky nic, ale je důležité zmínit, že tyto externí disky poté nebudou funfovat na konzolích se starší verzí softwaru. Takže na to myslete, pokud máte více konzolí.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.