Hudební ochutnávka z The Pathless | Videa

Hudební ochutnávka z The Pathless

  • 4. 11. 2020, 18:31
  • Martin Nejedlý

Video nám dává možnost nakouknout pod pokličku tvorbě soundtracku.

The Pathless se chystá na PlayStation prakticky současně s novou generací konzolí. Tento titul v kreslené grafice dle slov tvůrců vyžaduje jiný vztah mezi hráčem a hudbou než bývá zvykem. A právě audio doprovod zde bude stěžejní v rámci navození té správné atmosféry. Stará se o něj hudební skladatel Austin Wintory, osoba velmi známá v tomto odvětví, která má na svém kontě třeba parádní Flow či Journey.

The Pathless - Soundtrack Preview | PS4, PS5

V rámci práce na ozvučení The Pathless nahrál celkem 104 hudebníků a napsal tři hodiny hudby. Došlo zde ke smíchání různých hudebních rytmů z celého světa. Sony na oficiálním PlayStation Blogu zveřejnilo zajímavé video, které si můžete pustit nad tímto odstavcem. Hudební ochutnávka působí dokonale a zajímavé je prostřihování záběrů z nahrávání soundtracku přímo se záběry ze hry. Krásně zde vidíte, respektive slyšíte, jak hodně audio doprovod dělá a umocňuje atmosféru jinak graficky jednoduchého titulu.

„Byla to práce lásky jako žádná jiná a všichni zúčastnění jí dali vše, co mají. Děkujeme, že jste se podívali, a jsme nadšení z toho, co objevíte 12. listopadu!,“ uvedl Austin Wintory na Blogu. Právě v tento den hra vychází pro PlayStation a při koupi digitální edice zdarma získáváte upgrade na PS5 verzi The Pathless.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.