Hot Wheels Unleashed představuje plán dalšího obsahu | Novinky

Hot Wheels Unleashed představuje plán dalšího obsahu

  • 1. 9. 2021, 17:14
  • Jaroslav Pazdera

Spousty DLC a přídavných předmětů dnes už nesmí chybět prakticky u žádné hry.

How Wheels, které vyjdou koncem tohoto měsíce, by se mohly stát zajímavým kolbištěm fanoušků závodních her, především v multiplayeru. Pokud se vše dobře povede, mohlo by se prakticky jednat o úspěch ve stylu Fall Guys, ale to jsme ještě daleko. Každopádně už teď je vidět, že autoři svému konceptu věří a už mají plány toho, co se ve hře po vydání objeví. Podívejme se tedy na kalendář, který nám sami servírují.

Zdroj: Milestone

Hned v horní části obrázku se objevují loga známých značek, na které mají Hot Wheels samozřejmě licence a tak se můžeme těšit na tematická vozidla z Batmana, Street Fightera, Želv Ninja a nebo třeba Barbie. Dále se můžeme těšit na zdarma dostupné i placené DLC balíčky, které budou obsahovat vozidla, doplňky do editoru tratí, nebo zkrátka jen dekorace, jako to známe z jiných her. Stejně bude fungovat i Battle Pass, tedy tady je to Hot Wheel Pass, který také nabídne různé odměny za postup jednotlivými úrovněmi. Mimo to tu budou jednotlivé sezóny, které budou obsahovat různé výzvy a s nimi spojené odpovídající odměny. S tím samozřejmě souvisí to, že hra nabídne mikrotransakce a bude mířit na to, aby vás přiměla si koupit co nejvíce doplňků a vozidel. Proti tomu obecně nic nenamítám, pokud je to za rozumné peníze a pokud to nijak extra nezvýhodňuje platící hráče. Jak to bude uvidíme už 30. září na PlayStation 4 i 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.