Horizon Forbidden West zabere na disku slušnou porci místa | Novinky

Horizon Forbidden West zabere na disku slušnou porci místa

  • 21. 12. 2021, 20:04
  • Jaroslav Pazdera

Pokud se údaj potvrdí, zabere hra skoro šestinu disku konzole a případně dva blue-ray disky.

Oblíbený Twitterový účet PlayStation Game Size, který skenuje databázi PSN a zjišťuje nově nahrané hry a informace o nich objevil zajímavou hodnotu týkající se chystaného pokračování Horizon Forbidden West. Podle jejich zjištění by PlayStation 5 verze měla zabírat přes 96 GB místa na dost omezeném disku konzole. Sám server ale upozorňuje, že občas jsou v předstihu uvedené informace zhruba o 20 GB vyšší než realita, ale i tak by se mělo jednat o více než 70 GB. A to zatím hovoříme o velikosti bez DayOne patche. Pokud si tedy kupujete digitální verzi, počítejte s trochu větším balíkem stahování a pokud jdete do fyzické kopie, bude na dvou blue-ray discích, jak Sony již dříve potvrdila.

Na stahování naštěstí budete mít poměrně dost času, protože preload bud umožněn týden přes spuštěním hry, tedy 11. února roku 2022. Oficiální vydání je pak 18. února.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.