Horizon Forbidden West zabere na disku pěknou porci místa | Novinky

Horizon Forbidden West zabere na disku pěknou porci místa

  • 22. 1. 2022, 21:31
  • Jaroslav Pazdera

PlayStation Game Size se opět šťourali v databázi a našli zajímavé hodnoty.

Horizon Forbidden West se nezadržitelně blíží a tak se objevují i další dílčí informace. Jednou z nich je klasické hledání v databázích Sony ze strany PlayStation Game Size a hledání velikostí budoucích her. A jak se zdá, musíme si u Forbidden West pořádně vyprázdnit disk, protože to bude macek. Pokud mluvíme o PS5 verzi, ta bude mít v evropě velikost 96 GB (o více jak deset více než v Americe) a to bez day one patche (tedy zhruba šestina PS5 disku). Twitterovský účet ale upozorňuje, že hry od Sony mají občas v databází o trochu větší velikosti než pak v reálu. Stále ale mluvíme o více než 70 GB. Velikosti PS4 verzí zatím nejsou známy, ale je možné, že kvůli horší kompresi budou klidně ještě o něco větší.

Pokud už se hry nemůžete dočkat, budete mít na stažení týden před spuštěním, proteže hra bude k dispozici pro preload od 11. února a poté 18. února vyjde. A dá se čekat, že to bude jedna z nejlepších her letošního roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.