Horizon Forbidden West nabídne zajímavou minihru | Novinky

Horizon Forbidden West nabídne zajímavou minihru

  • 25. 1. 2022, 12:50
  • Jaroslav Pazdera

Ta některými postupy připomíná Warhammer.

Server IGN měl možnost si zahrát připravovaný Horizon Forbidden West po více než čtyři hodiny a ve svém preview se podělil o některé dojmy ze hry. Zajímavou novinkou, o které zatím nepadla řeč, je minihra, která se ve hře bude vyskytovat. Podle preview přebírá některé aspekty ze série Warhammer a bude zjednodušeně spočívat v tom, že Aloy bude hrát s protivníkem na připravené desce, kde každé pole znamená jiný terén. Cílem hry je zničit mechanické nepřátele a vlastní jednotky udržet v dobrém stavu. S výhodou můžete využívat vlastnosti jednotlivých typů terénu a takticky tak vyhrát. Každá jednotka má svoje vlastnosti a nové figurky můžete získávat během hraní po celém světě. Trochu to tedy připomíná i Zaklínače a sbírání kartiček do Gwentu.

Celé video s preview serveru IGN si můžete přehrát níže. Horizon Forbidden West, jako jedna z nejočekávanějších her roku, vychází už 18. února.

Horizon Forbidden West: The First Hands-On Preview
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.