DLC pro Horizon Forbidden West nabídne jednu moc pěknou osadu | DLC

DLC pro Horizon Forbidden West nabídne jednu moc pěknou osadu

  • 8. 4. 2023, 12:58
  • Jaroslav Pazdera

Ta bude středem veškerého nového příběhu.

DLC Burning Shores pro Horizon Forbidden West dorazí exkluzivně na PlayStation 5 už 19. dubna a tak nám autoři představují další zajímavý střípek z toho, co se chystá. Bude to malé městěčko klanu Quen, nazvané Fleet's End. Quenům se podařilo, i díky částečným znalostem původního světa, vybudovat velké město i v této nehostinné lokalitě a šikovně k tomu využili trosky starých lodí a dalších ruin. Dá se tak předpokládat, že hlavní příběhová linka chystaného DLC se bude točit přávě kolem této lokality a jejího okolí.

Krom nové oblasti narazí Aloy také na novou parťačku. Jmenuje se Seyka z klanu Quen a je to hodně šikovná válečnice a ochránkyně kmene. Během DLC s ní strávíme spoustu času a budeme se muset spoléhat na sebe navzájem. Charakter Seyky by měl být údajně dost jiný než jaké jsme během hry zatím potkali a bude hrát důležitou roli v Aloyině cestě.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.