Horizon Forbidden West bude zřejmě odložen až na příští rok | Spekulace

Horizon Forbidden West bude zřejmě odložen až na příští rok

  • 1. 8. 2021, 11:30
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z nejočekávanějších her letošního roku zřejmě letos nevyjde.

Horizon Forbidden West, očekávané pokračování poměrně nečekané openworld pecky z postapokalyptické budoucnosti, mělo vyjít letos na podzim a především z PlayStation 5 mělo vymáčknout maximum, což ukázaly nedávné záběry přímo z hraní. Bohužel se v kuloárech začaly šířit spekulace (a není to poprvé) o tom, že Sony uvažuje o odložení až na první čtvrtletí roku 2022.

Prvně se tato informace od "dobře informovaného zdroje" objevila ve zpravodajství Jeffa Grubba v rámci jeho Giant Bomb show, ale později o ní začal mluvit i Bloomberg a ten má velmi často hodně dobré informace. Ostatně i při prezentaci hry ve State of Play pořadu jsme se oficiálního potvrzení termínu letošního roku nedočkali, takže i to by mohla být další indicie. Samozřejmě dokud potvrzení nepřijde přímo od Sony, berme to stále jako spekulace, ale víme jak to s odklady her a hlavně v posledních "covidových" letech je.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.