Hogwarts Legacy odloženo až na 2022 | Novinky

Hogwarts Legacy odloženo až na 2022

  • 14. 1. 2021, 00:18
  • Jaroslav Pazdera

Open-world RPG ze světa Harry Pottera bohužel vyjde až o rok později.

Jedna z velmi zajímavých her, které byly oznámeny v rámci prezentace Sony v roce 2020, je nové dobrodružství ze světa Harry Pottera - Hogwarts Legacy. Má se jednat o open-world RPG s tématem z oblíbeného filmového světa zasazeného do osmnáctho století a bylo připraveno k vydání v letošním roce. Bohužel nyní se ukázalo, že oznámení bylo možná trochu zbrklé a mělo asi vzbudit zájem, což se povedlo, ale ten se nyní trochu ochladí, protože autoři oznámili, že chtějí hře dopřát více času, aby "doručili nejlepší možný herní zážitek". Ve stručnosti řečeno, hra nevyjde letos, ale až o rok později, někdy během roku 2022 pro PS5 i PS4. Je ale možné, s ohledem na to, že to bude trvat ještě dva roky, že PS4 verze už nikdy nevyjde ...

Rádi bychom poděkovali fanouškům z celého světa za skvělé reakce na naše oznámení Hogwarts Legacy od naší společnosti Portkey Games. Vytvoření nejlepšího možného zážitku pro všechny ze světa kouzelníků a herní fanoušky je pro nás zásadní a tak hře chceme dopřát více času. Hogwarts Legacy bude vydáno v roce 2022.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.