Hlavní příběh v Cyberpunku bude údajně na necelých 40 hodin | Spekulace

Hlavní příběh v Cyberpunku bude údajně na necelých 40 hodin

  • 7. 12. 2020, 16:40
  • Jaroslav Pazdera

YouTuber omylem zveřejnil recenzi dříve, než měl.

CD Projekt RED drží recenze Cyberpunk 2077 zatím na uzdě a nedovoluje hru hodnotit dříve, než vyjde. Jeden YouTuber Dreamcastguy asi nevydržel, nebo se chtěl zviditelnit, a zveřejnil svou recenzi už dříve. Video je sice dávno staženo a autor asi v problémech, nicméně komunita zachytila střípky informací, které tam zveřejnil. My jsme z nich vybrali ty, které si myslíme, že nejsou spoileroidní a spíše vás můžou na hru navnadit.

Podle recenze je hlavní dějová linka je zhruba na 21 hodin, přičemž autor recenze do konce hry strávil zhruba 37 hodin dohromady, společně s vedlejšími úkoly a učením různých technik a mechanik. Vedlejší úkoly jsou údajně skvělé a propracované stejně jako hlavní dějová linka a ve hře se prý bez problému nechá utopit klidně přes 100 hodin. Hlavní příběh je údajně skutečně vymazlený a odpovídá přesně stylu hry a také vedlejší úkoly jsou hodně variabilní, takže neopakujete pořád to samé. Navíc se díky nim dostanete do zákoutí hry, která byste možná jinak minuli.

Tohle jsme asi chtěli slyšet a už se těšíme na čtvrtek, kdy Cyberpunk konečně vychází.

Z jiného zdroje jsme se dozvěděli, že i přesto, že verze pro konzole nové generace vyjde až někdy v příštím roce, i ta stávající nabídne možnost volby mezi vzhledem a výkonem. Zatímco výkon zajistí plynulá FPS za cenu občasného snížení grafického prožitku, tak verze vzhledu zase zajistí vždy maximální rozlišení, ale může způsobit pokles plynulosti. Obrázek je sice získán z Xboxu, ale stejné nastavení očekáváme na PlayStationu 5.

Reddit: DanXcel
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.