Hlavní architekt PS5 Mark Cerny není žádné herní ořezávátko | Novinky

Hlavní architekt PS5 Mark Cerny není žádné herní ořezávátko

  • 27. 10. 2020, 00:01
  • Martin Nejedlý

Je vidět, že už mají při přípravě nové konzole trochu klid, protože se pochlubil velmi cennou trofejí.

Mark Cerny patří mezi hlavní postavy Sony a přípravy PS5 vůbec a je jasné, že taková osoba nemá na hraní tolik času. Nyní je ale zřejmě volněji, protože se Mark na Twitteru pochlubil získáním velmi cenné platinové trofeje ze hry Cuphead. Ta je náročná sama o sobě a dosáhnout v ní platinové trofeje je nadlidský výkon, o čemž svědčí to, že ji zatím získalo pouze 1,6 % hráčů, kteří hru vyzkoušeli. Je tedy vidět, že na přípravě PS5 pracují správní lidí, kteří mají dobré zkušenosti i s hraním samotným.

Mimochodem pravidelně aktualizovaná procenta zisku trofejí mezi hráči si můžete kontrolovat i na našem serveru, například zde právě u hry Cuphead. Pokud si u nás založíte účet a propojíte si ho s účtem na PSN, budeme pravidelně aktualizovat přehled trofejí přímo do vašeho profilu. Čašem bychom navíc rádi udělali přehledy, žebříčky a další navázané funkce.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.