Hitman 3 nabídne systém trvalých zkratek | Videa

Hitman 3 nabídne systém trvalých zkratek

  • 6. 1. 2021, 13:01
  • Jaroslav Pazdera

Ty budete moci využít při opakovaném hraní pro jiné postupy nebo rychlejší průchod hrou.

Zajímavou herní novinku z připravovaného Hitmana 3 představilo exkluzivní video serveru Game Informer. Ten na něm ukazuje nový herní prvek, trvalé zkratky. Ty můžeme znát třeba především ze souls her, které na tom mají postavenou hratelnost. Ve stručnosti jde o to, že si v rámci misí otevřete skryté nové cesty nebo zkratky, které vám usnadní budoucí postup úrovní. Zkratky jsou totiž trvalé a pokud ji jednou otevřete, zůstane otevřená navždy. Příště, až budete misi hrát třeba kvůli trofeji, tak budete moci využít rychlejší cestu nebo nějaký boční přístup. Vývojáři vás tak chtějí motivovat, abyste prozkoumávali úroveň i mimo hlavní cestu a nápad je to skutečně zajímavý. Jak to bude fungovat se dozvíme už brzy, protože Hitman 3 vychází již 20. ledna pro PS4 a PS5.

Get an Exclusive Look at Hitman 3's Persistent Shortcuts (Dubai Gameplay)

Sluší se také připomenout, že v rámci trojky půjde hrát i mise z předchozích dvou her ve vylepšeném eginu inovované o technologie nového dílu. Hra si dokonce přenese váš postup v předchozích hrách. Celá hra díky tomu bude mít poměrně velkých 100 GB na disku, i když dnes už to není úplně nestandardní hodnota.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.