Hitman 3 na návštěvě čínského města | Videa

Hitman 3 na návštěvě čínského města

  • 24. 11. 2020, 16:03
  • Ivan Herman

Nádherný trailer ukazuje asijské lokace ze hry.

Před pár dny vývojářské studio IO Interactive oznámilo novou hru Project 007, která bude z prostředí Jamese Bonda. Dnes se však vracíme do jejich aktuálně rozpracovaného projektu s Agentem 47 ve hře Hitman 3. Trailer se tentokrát zaměřuje na část odehrávající se v asijském městě Čhung-čching (chcete-li Chongqing). I sem zavítají kroky tohoto zabijáka. Jak se můžete sami přesvědčit, čínské prostředí mu svědčí a klasické výrazné neony hezky kontrastují s tichým a nenápadným postupem.

HITMAN 3 - Under the Hood (Chongqing Location Reveal)

Hitman 3 pohání interně vyvíjený engine Glacier, tvůrci se nechali slyšet, že díky němu prolomí hranice současných zkušeností s fungováním umělé inteligence. Hodit se jim určitě bude i do chystané herní bondovky a mají v plánu implementovat novou AI v rámci vydání Assassination Trilogy i do prvního a druhého dílu novodobého Hitmana. Kromě představení nové lokace byly prezentované i detaily k PS5 verzi hry. Ta nabídne výrazně lepší vizuální podívanou ve 4K rozlišení s 60 FPS.

Hitman 3 by měl být jedním z velkých hitů začátku příštího roku, vydání se plánuje na 20. leden 2021.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.