Nové herní zpracování Avatara až v roce 2022 | Novinky

Nové herní zpracování Avatara až v roce 2022

  • 3. 11. 2020, 20:59
  • Petr Provazník

Pandemie způsobila odsunutí filmu a s tím i nové hry.

Francouzský vydavatel Ubisoft má ve svém portfoliu řadu lákavých her, na nichž se pracuje, ale jejich vydání se zatím zdá v nedohlednu. Do této škatulky můžeme zařadit i novou herní adaptaci úspěšného filmu Jamese Camerona. Tvůrci The Division ze studia Massive Entertainment již nějakou dobu na nové Avatar hře pracují, ale jak jsme se nyní dozvěděli, hra bude zpožděna společně s tím, jak je odložena premiéra filmu Avatar 2.

V poslední době došlo ke zpoždění mnoha her od Ubisoftu, včetně Far Cry 6 či Rainbow Six Quarantine. V případě odsunutí filmu je důvod prostý: COVID-19. Pandemie právě filmový průmysl zasahuje opravdu silně, protože i natáčení filmů je v tomto období hodně náročné.

Tato nová Avatar hra byla oznámena již v roce 2017. Zatím se o ní mluví pod pracovním názvem The Avatar Project. Podle všeho by mělo jít o akční dobrodružnou hru z pohledu třetí osoby podobně jako tomu bylo v případě prvního herního Avataru.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.