Herní insider Geoff Keighley tvrdí, že herní obchody jsou teprve na začátku | Spekulace

Herní insider Geoff Keighley tvrdí, že herní obchody jsou teprve na začátku

  • 1. 2. 2022, 21:12
  • Jaroslav Pazdera

Několik herních obchodů je údajně ve finální fázi vyjednávání.

Herní moderátor a pořadatel The Game Awards, Geoff Keighley, tvrdí na svém Twitteru, že jeho známí a zasvěcení lidé z herního průmyslu mu sdělili zákulisní informace ohledně aktuárních akvizic. Připomeňme, že letošek začal tím, že Microsoft koupil za astronomických 70 miliard dolarů společnost Activision Blizzard a nyní Sony, za mnohem menší částku, koupila studio Bungie. To ale podle informace, které Geoff získal, není konec toho, co se bude letos dít. Údajně už je v běhu několik dalších velkých herních akvizic, které jsou ve fázi finálního vyjednávání a letos budou dokončeny. To si můžeme dát do kontextu s tím, co nedávno prohlásil šéf Sony Jim Ryan, že máme od jeho firmy očekávat další herní obchody. O co přesně půjde samozřejmě nevíme, ale jen si představme - Ubisoft? Square Enix? Nebo něco ještě zajímavějšího? Letošní rok ještě přinese mnohá překvapení.

Slyšel jsem od vícera lidí: Můžete očekávat, je tu několik dalších video herních obchodů ve finální fázi vyjednávání. Tohle bude velmi zajímavý rok!
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.