Hellpoint vyjde pro PS5 v roce 2021 | Novinky

Hellpoint vyjde pro PS5 v roce 2021

  • 4. 11. 2020, 16:41
  • Ivan Herman

Majitelé PS4 verze získají upgrade zdarma.

Zatímco v rámci zpětné kompatibility si na PlayStation 5 zahrajeme prakticky všechny hry ze současné generace konzole, o hodně lákavější budou skutečně vylepšené verze her. Jednou z potvrzených je i Hellpoint, který vyšel pro PS4 letos v létě a náš názor si můžete přečíst v recenzi.

Zdroj: tinyBuild

Do velké míry jde herně o kopii Dark Souls a vydání Hellpointu nespustilo kdovíjak velkou vlnu zájmu. Tvůrci patrně věří, že samotná PS5 verze dokáže probudit zájem ze strany hráčů. Navíc dobře motivují k tomu, abyste koupi neodkládali, protože upgrade na PS5 bude zdarma pro všechny majitele PS4 verze.

Jaké změny se v next-gen verzi Hellpointu chystají? V první řadě budou výrazně rychlejší všechny načítací obrazovky. Hráč navíc získá na výběr mezi variantou zaměřující se na grafiku nebo plynulost – jak jsme zvyklí i nyní v případě mnoha her. Bude však vylepšená grafika a loadingové obrazovky stačit na to, aby se změnil náš celkový názor na hru?

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.