GTA Online přidává možnost měsíčního předplatného | Novinky

GTA Online přidává možnost měsíčního předplatného

  • 25. 3. 2022, 20:37
  • Jaroslav Pazdera

Už i stálice od Rockstaru dostává své měsíční předplatné. Bude mít vůbec smysl?

Po letech svého fungování a po nedávném vydání PlayStation 5 next-gen verze se do GTA Online dostává nová možnost předplatného. Pokud hrajete hodně aktivně, možná pro vás bude zajímavé spuštění služby GTA+, která bude stát 6 dolarů měsíčně. V rámci toho dostanete každý měsíc 500 000 herních dolarů na svůj herní bankovní účet a spoustu bonusů, které se budou každý měsíc měnit. Z počátku to bude třeba vylepšení Hao's Workshopu, speciální barevné kombinace pro vozidla a oblečení, Aquarius Super Yacht a spousta dalších věcí. Ne úplně nezajímavým bonusem je větší obnos herních dolarů při zakoupení Shark karet z PS Store.

Zdroj: Take Two Interactive

GTA Online se tak přidává na seznam online her, které nějakou formou nabízí měsíční předplatné. Jestli pro vás má smysl si předplatné platit necháme na každém z vás, ale nám to už trochu smrdí jako snaha vytáhnout z hráčů poslední finance. Každopádně GTA Online je tak hrané, že se určitě najde dost předplatitelů na to, aby to Rockstartu přineslo nějaké zlatky do peněženky.

Možnost placení členství začně 29. března.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.