GTA Online dostane největší update a celý nový ostrov | Videa

GTA Online dostane největší update a celý nový ostrov

  • 20. 11. 2020, 17:22
  • Jaroslav Pazdera

GTA Online pořád masivně jede a neustále dostává nový obsah.

Grand Theft Auto Online, tedy multiplayerová verze GTA V, dostane svůj zatím největší update. Bude to zcela nový ostrov a na něm zcela nový zločinecký úkol se sadou misí. Úkol se bude točit kolem nějvětšího světového narkobarona, který tam sídlí. Ostrov je samozřejmě pečlivě hlídaný, takže bude na vás najít cestu, kterou se na ostrov dostanete a splníte vaše cíle. Vypadá to tedy, že ostrov nebude jen tak volně přístupný, ale dostanete se na něj pouze v rámci akce buď sami, nebo v týmu.

Mimo to do hry přibude řada nových aut, zbraní, vybavení a také více než 100 skladeb pro interní rádia. V traileru navíc můžeme vidět novou základnu pro ponorky a určitě bude ještě spousta věcí, co budou teprve překvapení. Nový update čekejme před vánočními svátky, 15. prosince.

The Cayo Perico Heist: Coming December 15 to GTA Online
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.