GTA 6 nabídne první ženskou hrdinku, rozšiřující se mapu a spoustu interiérů | Spekulace

GTA 6 nabídne první ženskou hrdinku, rozšiřující se mapu a spoustu interiérů

  • 29. 7. 2022, 11:19
  • Jaroslav Pazdera

Bloomberg se údajně dostal k zákulisním informacím o vývoji.

Podle informací osvědčeného novináře Jasona Schreiera z Bloombergu bychom se v GTA 6 měli dočkat dvou hratelných postav. Příběh hry by totiž měl být ve stylu "Bonnie a Clyde". To bude znamenat, že poprvé v historii dorazí také ženská herní postava a bude latinskoamerického původu. Hra by měla být směřována do oblasti Miami a ta společně s okolím je prý momentálně v přípravě. GTA 6 by navíc mělo být "hra jako služba", takže ho Rockstar bude postupně rozšiřovat o další budovy, úkoly, ale třeba i celá města. Těšit bychom se měli také na více možnosti vstupu do budov.

Film Bonnie and Clyde

Špatnou zprávnou na tom všem je, že ani interně není údajně stanoveno datum vydání a obecně se předpokládá nejdříve za dva roky. To také souvisí s tím, že poslední roky Rockstar hodně zapracoval na kultuře prostředí, přidal dovolené, snížil přesčasy a další elementy ve prospěch zaměstnanců. Neměla by se opakovat situace, kdy při vydání Red Dead Redemption 2 někteří zaměstnanci atakovali sto pracovních hodin týdně.

Red Dead Redemption 2
Název hry

Red Dead Redemption 2

Datum vydání PS4

26. 10. 2018

Aktuální cena na PS Store

1 419 Kč

Vývojář

Rockstar Games

Žánry

Akce, Dobrodružná, RPG

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.