GTA 5 trailer pro PS5 sklízí vlnu kritiky | Novinky

GTA 5 trailer pro PS5 sklízí vlnu kritiky

  • 13. 9. 2021, 13:17
  • Martin Nejedlý

Mají už hráči po letech dost Grand Theft Auto V?

Série Grand Theft Auto je velkým prodejním trhákem, nicméně už opravdu hodně let rýžuje Rockstar z pátého dílu. Ostatně ten vyšel už v době PlayStation 3, pak se dostal na čtyřku a nyní další generace v pořadí bude stále s GTA V. A o plnohodnotném pokračování stále ani slovo.

V rámci nedávné akce PlayStation Showcase byl do světa vypuštěn nový trailer lákající právě na GTA V pro PS5 – podívat se na něj můžete v této novince. Nicméně dle reakcí už to hráče nechává do velké míry klidnými, naopak v rámci oficiálního kanálu PlayStation jde o video s největším množstvím palců dolu. V době psaní této novinky má trailer slušných 1,5 milionů zhlédnutí a z toho celých 92 tisíc lidí mu dalo palec dolů a jen 23 naopak nahoru.

Proč taková vlna negativních reakcí? Důvodů může být více – jednak hru přesunuli z letošního podzimu až na březen 2022, ale především ona PS5 verze nevypadá nijak krásně. Plus jak Rockstar avizoval již dopředu, upgrade rozhodně nebude zdarma, ale budete si muset GTA 5 pro PS5 koupit tzv. za plnou cenu. Podle reakcí tak asi mnoho fanoušků tuto nabídku odmítne. Ale to ukáže až čas, stejně odhadujeme, že bude hra opět bořit hranice prodejnosti.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.