Gran Turismo 7 po více jak dni funguje jak má | Novinky

Gran Turismo 7 po více jak dni funguje jak má

  • Vydáno 18. 3. 2022, 15:02, Aktualizováno 18. 3. 2022, 16:19
  • Jaroslav Pazdera

Servisní okno se lehce protáhlo a firemní komunikace je poměrně mizerná.

Aktualizováno 16:15: Servery jsou konečně nahozeny a hra by měla v pořádku fungovat. Vedení Polyphony se omluvilo za problémy, které způsobila nahodilá chyba, která zapříčiňovala, že na některých konzolích se hra nechtěla spustit. To by mělo být vyřešeno a nyní můžete pokračovat ve hraní a třeba získat cennou platinovku.

Původní text: Gran Turismo 7 má problém. Včerejší údržba, která měla trvat zhruba hodinu se protáhla na víc než celý den a stále není jisté, co se děje. Samotní tvůrci hry Polyphony Digital jsou skoupí na slovo a jediné vyjádření tiskového mluvčího mluví o tom, že servisní okno muselo být prodlouženo na dobu neurčitou a jakmile se bude něco dít, budou nás informovat. To je ale docela slabota, když je to hra teprve 14 dní na trhu a jedna z top her března pro PlayStation. Oprava měla být součástí patche 1.07, který do hry přinesl úpravu některých odměn a balanc závodů. Vše je o to horší, že hra vyžaduje neustále připojení k internetu a bez něj je to jen hodně drahá demoverze. Snad se povede vše co nejdříve dát dohromady.

Z celé situace už si začla utahovat i konkurence, třeba herní série GRID, která na svém Twitteru uvedla, že je to závodní hra, kterou právě teď můžete hrát.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.