Gran Turismo 7 ukazuje na videu haptickou odezvu a audio design | Videa

Gran Turismo 7 ukazuje na videu haptickou odezvu a audio design

  • 28. 10. 2021, 19:44
  • Jan Válek

Producent série představuje nejen detaily spojené s PS5.

Přestože touto dobou mělo Gran Turismo 7 již vycházet, kvůli zpoždění si ještě musíme počkat a Sony nám servíruje alespoň nové video zpoza vývojářské scény. Tvůrce a producent série, Kazunori Yamauchi, se zde rozpovídal o různých aspektech hry – jak se zaměřují na věrné zpracování závodní kultury, jak rozmanitou nabídku vozidel hra přinese a mnoho dalších informací.

Dostalo se i na technické aspekty vycházející z funkcí PlayStation 5. Yamauchi vysvětluje, že každé auto bude mít svůj vlastní set ozvučení a právě na audio designu si hodně zakládají pro ještě lepší prožitek. Tomu má dopomoci i haptická odezva DualSense, která bude závislá na mnoha faktorech jako třeba interakci pneumatik s povrchem.

Gran Turismo 7 vyjde pro PS5 a ještě také i pro PS4 přesně 4. března 2022, alespoň tedy doufáme, že už nedojde k dalšímu odložení.

Gran Turismo 7 - Racer (Behind The Scenes) | PS5 PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.