Gran Turismo 7 bude vyžadovat online připojení i pro hru jednoho hráče | Novinky

Gran Turismo 7 bude vyžadovat online připojení i pro hru jednoho hráče

  • 12. 9. 2021, 23:04
  • Jaroslav Pazdera

Na druhou stranu znovu nabídne přehlednou mapu, na které budou jednotlivé události.

První pořádné záběry dlouho očekávaného sedmého dílu závodní série Gran Turismo jsme mohli vidět minulý týden na akci PS5 Showcase a nyní se postupně dostávají ven další související novinky. Ta lepší je například to, že série se vrací k oblíbené mapě, na které se budou objedovat jednotlivé akce, mise a závody. Stejně tak si tam budete moci kupovat auta, obchodovat s nimi a využívat další, téměř RPG, elementy.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Je tu ale i jedna nepříjemnější zpráva a tou je nutnost být neustále připojen k internetu a to i pro hru jednoho hráče. Pokud zůstanete offline, zbyde vám jen pár možností co dělat, ale nedostanete se třeba do GT Café nebo Livery Editoru (úprava vzhledu jednotlivých vozidel). Hra tedy nebude moci nijak hratelná, což je trochu divné, protože multiplayerové mody jsou zcela odděleny. Snad to tvůrci hry ještě nějak vysvětlí nebo upřesní.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.