Gotham Knights údajně nabídnou největší herní mapu Gothamu | Novinky

Gotham Knights údajně nabídnou největší herní mapu Gothamu

  • 22. 6. 2022
  • Jaroslav Pazdera

Dokonce překonají obrovský Batman: Arkham City.

Výkonná producentka hry Gotham Knights Fleur Marty se v rozhovoru pro Game Informer zmínila o velikosti mapy připravované hry. Ta by měla nabídnout největší plochu ze všech her zpracovávajících Gotham a dokonce překonat i obrovský Batman: Arkham City. Mapa by měla být zpracována s důrazem na vertikální pohyb a hustotu obsahu. Nemělo by se tedy jednat jen o rozlehlé generické prostory, ale město by mělo dávat smysl jako celek. Hlavním dopravním prostředkem po mapě bude motorka Batcycle, kterou se městem proženete za pár minut.

O Gotham Knights toho víme docela dost a dokonce jsme viděli i trochu gameplaye, dvě hlavní postavy Nightwinga a Red Hooda. Samotná hra by měla vyjít 25. října a bohužel ne všechno je pozitivní. Už nyní víme, že hra nenabídne cross-play mezi platformami ani lokální kooperaci, což je u hry, která na kooperaci do jisté míry stojí, trochu škoda.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.