Gotham Knights se ukazují na dlouhém gameplayi | Videa

Gotham Knights se ukazují na dlouhém gameplayi

  • 10. 5. 2022, 19:59
  • Jaroslav Pazdera

Hra vypadá dobře, ale na PlayStation 4 ji nečekejte.

O Gotham Knights, tedy akčního RPG z města Gothamu, jsme už delší dobu neslyšeli, ale nyní tu máme slušně dlouhé video, které ukazuje přímo gameplay. Ten se zaměří na dvě z hratelných postav - Nightwinga a Red Hooda. Kromě ovládání a hratelnosti se můžeme podívat také na základnu, ze které budeme podnikat své výpravy a na vybavení, které se třídí do různých skupin vzácnosti. Jak můžete sami vidět, hra je prezentována v kooperaci dvou hráčů i když internetem nedávno proběhlo, že PS Store ukazuje, že hra by měla podporovat až čtyři hráče v multiplayeru.

Nemáme ale jen dobré zprávy. Tou horší je, že pokud nemáte PlayStation nové (vlastně už aktuální) generace, Gotham Knights si nezahrajete. PlayStation 4 verze byla totiž zrušena. To je docela odážné, pokud vezmeme v potaz, že PlayStation 5 se stále nedostala ke každému, kdo by ji chtěl a majitelů PS4 je násobně více. Autoři sami si tak hodně omezují potenciální kupce.

Brzy by měly být spuštěny předobjednávky, které nabídnou jako bonus speciální skin na Batcycle a pokud chcete opravdu maximum, můžete si koupit Deluxe Edition, která nabídne speciální vybavení, kosmetické doplňky a skiny postav. Hra je jinak plánována na vydání 25. října letošního roku.

Gotham Knights - Official Nightwing and Red Hood Gameplay Demo
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.